Νεα προϊοντα

RSS

Slender Cellulite and Fat Burner

Εικόνα της Slender Cellulite and Fat Burner
Slender Cellulite and Fat Burner είναι μια ισχυρή φόρμουλα καύσης λίπους που περιέχει MSM, L-καρνιτίνη, βρωμελίνη, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ζωτικές ίνες και 9 βοτανικά εκχυλίσματα. Το Λεπτό έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει το σώμα σας και να ενισχύει τις προσπάθειες κατά της κυτταρίτιδας και της καύσης λίπους. Επίσης, βελτιώνει τη διάθεσή σας, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και αμβλύνει την όρεξη. Το λεπτό είναι απαραίτητο βοήθημα για την καταπολέμηση του λίπους και της κυτταρίτιδας. Θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους σας μειώνοντας την όρεξη, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη διατροφή σας. Το λεπτό επιταχύνει τον μεταβολισμό σας ενισχύοντας τις βιολογικές διαδικασίες του σώματός σας. Τα ισχυρά συστατικά του, όπως το Thermo Fat Burning Matrix και το Cellulite Stop Blend, θα σας βοηθήσουν να αναμορφώσετε το σώμα σας, να περιορίσετε τη μέση σας, να εξομαλύνετε το δέρμα σας και να βελτιώσετε τον μυϊκό τόνο σας.

€42,00

BlackBombs

Εικόνα της BlackBombs
Το Blackbombs ™ είναι μια προσέγγιση με τρεις κατευθύνσεις στην απώλεια λίπους που περιλαμβάνει τα πιο ισχυρά συστατικά αποτέφρωσης λιπών που έχουν ερευνηθεί ποτέ από την επιστήμη. Οι παγκοσμίου φήμης ενώσεις του ανεπιθύμητα καταστρέφουν τα λιποκύτταρα, απελευθερώνοντάς τα για να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμο στην κυκλοφορία του αίματος. Το Blackbombs ™ συνθλίβει τους πόθους και βελτιώνει τη συνολική σας διάθεση, αφήνοντας σας να αισθάνεστε ικανοποιημένοι μεταξύ των γευμάτων και να τηρείτε εύκολα τη διατροφή σας, καθώς παίρνετε πιο λιτή από την ημέρα. Όταν πρόκειται να πάρει τεμαχισμένο, το Blackbombs ™ είναι η μόνη λύση που κάνει τη δίαιτα μια εύκολη διαδικασία. Μην πηγαίνετε άλλη μια μέρα χωρίς να αυξήσετε τις προσπάθειες απώλειας λίπους.

€35,00

The Creatine

Εικόνα της The Creatine
Η κρεατίνη είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 3 γραμμάρια μονοϋδρικής κρεατίνης, 3 γραμμάρια τρι-κρεατίνης μηλεϊνικού οξέος και βήτα-αλανίνη που θα ενισχύσουν τα επίπεδα αντοχής σας, θα ενισχύσουν τις μυϊκές συσπάσεις και θα αυξήσουν τη σωματική αντοχή κατά την προπόνηση. Αυτό το κυρίαρχο μίγμα μεγιστοποιεί τις συγκεντρώσεις κρεατίνης στους εργαζόμενους μύες, σέρνεται έντονα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα σας και αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση. Η κρεατίνη συμπληρώνεται από την Taurine για να ενισχύσει τις μυϊκές συσπάσεις και ένα σύμπλεγμα Βιταμίνης Β για να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας. Το ελάχιστο 3 g κρεατίνης ανά ημέρα αποδεικνύεται επιστημονικά ότι αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης όπως άσκηση κατά βάρος και καρδιακό διάστημα.

€23,00

Blood & Guts

Εικόνα της Blood & Guts
Το Blood & Guts είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πριν από την προπόνηση που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την εστίαση, την ενέργεια και τη δύναμη κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, επιτρέποντάς σας να περάσετε τα πνευματικά και φυσικά σας όρια. Ο στόχος μας με το Blood and Guts ήταν να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που ενσωματώνει τη διάσημη φιλοσοφία της Dorian και την εξαιρετική εργασιακή του ηθική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επαναστατική προ-προπόνηση στο αίμα και τα έντερα περιέχει σταθερές δόσεις βασικών θρεπτικών ουσιών, συγχωνευμένες με τη διαχρονική εμπειρία του Dorian, για να δημιουργήσουν το πιο έντονο συμπλήρωμα πριν την προπόνηση στην αγορά σήμερα. Η ικανότητα να παράγουν ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, να διατηρούν την εστίαση και τη συγκέντρωση, καθώς και να βελτιστοποιούν τις φυσιολογικές αντιδράσεις του σώματος, αποτελούν μέρος της έντασης. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπαιδεύουν με τη σωστή ένταση, αφήνοντας τη μυϊκή ανάπτυξη ελάχιστα βελτιστοποιημένη μετά την προπόνηση με λίγους λόγους για να προσαρμοστεί το σώμα. Η φόρμουλα αίματος και εντέρων του Dorian Yates θέτει ένταση στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτικών σας συνεδριών. Από την πρώτη σερβίρισμα, μια γρήγορη έγχυση ψυχικών διεγερτών κλωτσήσει και να πάρει τους νευροδιαβιβαστές σας που πυροβολούν. Η εστίαση και η συγκέντρωσή σας βελτιώνονται σημαντικά, καθώς το εκχύλισμα σπόρων guarana, η καφεΐνη, η L-τυροσίνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενισχύουν την ψυχική σας κατάσταση. Καθώς προθερμαίνετε με την ασύγκριτη όραση, θα νιώσετε ότι το επόμενο κύμα των συστατικών απορροφά όλες τις μυϊκές ίνες στο σώμα σας: το Citrulline Malate, η Βeta-Αλανίνη και η Αργινίνη AKG συνδυάζονται για να αυξήσουν τη ροή του αίματος στους μυς που λειτουργούν, να παρατείνουν την αντοχή και φουσκώνουν συνολικά επίπεδα αντοχής μέσα από την οροφή. Αποκτήστε τον βελτιωμένο τύπο με περισσότερη βήτα-αλανίνη για αυξημένη αντοχή και βιταμίνη B3 για περισσότερη ενέργεια. Κάναμε αυτό το προϊόν - τώρα πρέπει να κάνετε την εργασία. Πάρτε στη ζώνη τώρα με την προ-προπόνηση μυαλού και σώματος!

€37,00