DY NUTRITION

Ταξινόμηση ανά

BlackBombs

Εικόνα της BlackBombs
Το Blackbombs ™ είναι μια προσέγγιση με τρεις κατευθύνσεις στην απώλεια λίπους που περιλαμβάνει τα πιο ισχυρά συστατικά αποτέφρωσης λιπών που έχουν ερευνηθεί ποτέ από την επιστήμη. Οι παγκοσμίου φήμης ενώσεις του ανεπιθύμητα καταστρέφουν τα λιποκύτταρα, απελευθερώνοντάς τα για να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμο στην κυκλοφορία του αίματος. Το Blackbombs ™ συνθλίβει τους πόθους και βελτιώνει τη συνολική σας διάθεση, αφήνοντας σας να αισθάνεστε ικανοποιημένοι μεταξύ των γευμάτων και να τηρείτε εύκολα τη διατροφή σας, καθώς παίρνετε πιο λιτή από την ημέρα. Όταν πρόκειται να πάρει τεμαχισμένο, το Blackbombs ™ είναι η μόνη λύση που κάνει τη δίαιτα μια εύκολη διαδικασία. Μην πηγαίνετε άλλη μια μέρα χωρίς να αυξήσετε τις προσπάθειες απώλειας λίπους.

€35,00


Blood & Guts

Εικόνα της Blood & Guts
Το Blood & Guts είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πριν από την προπόνηση που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την εστίαση, την ενέργεια και τη δύναμη κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, επιτρέποντάς σας να περάσετε τα πνευματικά και φυσικά σας όρια. Ο στόχος μας με το Blood and Guts ήταν να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που ενσωματώνει τη διάσημη φιλοσοφία της Dorian και την εξαιρετική εργασιακή του ηθική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επαναστατική προ-προπόνηση στο αίμα και τα έντερα περιέχει σταθερές δόσεις βασικών θρεπτικών ουσιών, συγχωνευμένες με τη διαχρονική εμπειρία του Dorian, για να δημιουργήσουν το πιο έντονο συμπλήρωμα πριν την προπόνηση στην αγορά σήμερα. Η ικανότητα να παράγουν ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, να διατηρούν την εστίαση και τη συγκέντρωση, καθώς και να βελτιστοποιούν τις φυσιολογικές αντιδράσεις του σώματος, αποτελούν μέρος της έντασης. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκπαιδεύουν με τη σωστή ένταση, αφήνοντας τη μυϊκή ανάπτυξη ελάχιστα βελτιστοποιημένη μετά την προπόνηση με λίγους λόγους για να προσαρμοστεί το σώμα. Η φόρμουλα αίματος και εντέρων του Dorian Yates θέτει ένταση στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτικών σας συνεδριών. Από την πρώτη σερβίρισμα, μια γρήγορη έγχυση ψυχικών διεγερτών κλωτσήσει και να πάρει τους νευροδιαβιβαστές σας που πυροβολούν. Η εστίαση και η συγκέντρωσή σας βελτιώνονται σημαντικά, καθώς το εκχύλισμα σπόρων guarana, η καφεΐνη, η L-τυροσίνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενισχύουν την ψυχική σας κατάσταση. Καθώς προθερμαίνετε με την ασύγκριτη όραση, θα νιώσετε ότι το επόμενο κύμα των συστατικών απορροφά όλες τις μυϊκές ίνες στο σώμα σας: το Citrulline Malate, η Βeta-Αλανίνη και η Αργινίνη AKG συνδυάζονται για να αυξήσουν τη ροή του αίματος στους μυς που λειτουργούν, να παρατείνουν την αντοχή και φουσκώνουν συνολικά επίπεδα αντοχής μέσα από την οροφή. Αποκτήστε τον βελτιωμένο τύπο με περισσότερη βήτα-αλανίνη για αυξημένη αντοχή και βιταμίνη B3 για περισσότερη ενέργεια. Κάναμε αυτό το προϊόν - τώρα πρέπει να κάνετε την εργασία. Πάρτε στη ζώνη τώρα με την προ-προπόνηση μυαλού και σώματος!

€37,00


Game Changer Mass

Εικόνα της Game Changer Mass
Mass-building nutrition doesn’t have to be complicated, but it feels as though that’s the way it’s become in modern bodybuilding. With people endlessly trying fad diets and adopting the internet’s latest nutritional principles, we’re certain here at DY Nutrition that the clearest rule is this: when it comes to building muscle, you need a convenient source of quality nutrients, frequently. That’s why we’ve created Game Changer Mass. Our Revolutionary Gainer is a powerful blend of protein, carbohydrates, minimal fat, crucial creatine, and essential nutrients designed to fulfil the need for additional quality calories of the mass-hungry trainer. Dorian Yates’s Game Changer Mass contains excellent quality sources of whey protein and essential vitamins & minerals, leading to a constant trickle of amino acids and nutrients into the bloodstream for continuous muscle recovery and repair. We’ve added a convenient source of calories for athletes looking to enhance their muscular development. Combined with crucial creatine and complex sources of carbohydrates, the formula helps to deliver a quality source of nutrients to sustain energy and performance in the gym, in addition to increasing your overall daily calorie intake. Game Changer Mass is quite literally, the game-changing formula the supplements industry has been waiting for. Add it to your stack and rest assured that you’ll have the most convenient, highest-quality source of calories at your fingertips to compliment your daily nutrition.

€50,00


HIT BCAA 10:1:1

Εικόνα της HIT BCAA 10:1:1
Το HIT BCAA 10: 1: 1 είναι ένας μοναδικός τύπος που περιέχει ένα τεράστιο 12 γραμμάριο διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων ανά μερίδα, σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί τη βλάβη των ιστών κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να ενισχύει το χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των σετ. Τα ισχυρά συστατικά του σάς επιτρέπουν να αποτρέψετε τον καταβολισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Με τη συμπερίληψη της Citrulline Malate και της Beta-Alanine σε σημαντικές δοσολογίες, βελτιώνει την αντοχή και παρατείνει την ένταση, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τους επαναλήψεις σας σε κάθε ανελκυστήρα. Κάθε επιτυχία BCAA έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση των αντλιών μυών, τα κέρδη από την εκρηκτική δύναμη και τις ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, μέχρι την τελευταία αντίδραση της προπόνησής σας. Επιπλέον, 10 γραμμάρια L-λευκίνης ανά μερίδα σάς δίνουν τη δυνατότητα να τροφοδοτείτε τις προπονήσεις σας και να αποτρέψετε την υπερβολική καταστροφή αυτού του ζωτικού αμινοξέος. HIT BCAA συνιστάται για άτομα με σωματική δραστηριότητα και αθλητές κατάρτισης δύναμης που γνωρίζουν ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει.

€36,00


Metabolic Mass

Εικόνα της Metabolic Mass

€74,00


Shadowhey 908kg

Εικόνα της Shadowhey  908kg
Το Shadowhey Protein Concentrate είναι σχεδιασμένο για φυσικά ενεργά άτομα και αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τους χρόνους αποκατάστασης μεταξύ των συνεδριών σωματικής άσκησης και επίσης να ενισχύσουν την επίθεσή τους στην οικοδόμηση μυών. Φυσικά υψηλή σε BCAAs και Γλουταμίνη, Shadowhey χωνεύεται γρήγορα και τέλεια μετά την προπόνηση ή ως μια βολική πηγή πρωτεΐνης μεταξύ των γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Shadowhey Concentrate είναι η τέλεια επιλογή πρωτεΐνης ορού γάλακτος για λάτρεις του γυμναστηρίου και γυμναστικής, επειδή παρέχει 23g πρωτεΐνης ανά μερίδα με ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες. Δίνει στο σώμα σας το καύσιμο που χρειάζεται για να ανακάμψει μετά από έντονη σωματική άσκηση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπτυξη ιστούς άπαχου μυός. Βελτιστοποιήστε τη σωματική σας διάπλαση και την ανάκαμψη ενσωματώνοντάς την στο καθεστώς σας.

€36,00


Shadowhey 2kg

Εικόνα της Shadowhey 2kg
Το Shadowhey Protein Concentrate είναι σχεδιασμένο για φυσικά ενεργά άτομα και αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τους χρόνους αποκατάστασης μεταξύ των συνεδριών σωματικής άσκησης και επίσης να ενισχύσουν την επίθεσή τους στην οικοδόμηση μυών. Φυσικά υψηλή σε BCAAs και Γλουταμίνη, Shadowhey χωνεύεται γρήγορα και τέλεια μετά την προπόνηση ή ως μια βολική πηγή πρωτεΐνης μεταξύ των γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Shadowhey Concentrate είναι η τέλεια επιλογή πρωτεΐνης ορού γάλακτος για λάτρεις του γυμναστηρίου και γυμναστικής, επειδή παρέχει 23g πρωτεΐνης ανά μερίδα με ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες. Δίνει στο σώμα σας το καύσιμο που χρειάζεται για να ανακάμψει μετά από έντονη σωματική άσκηση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπτυξη ιστούς άπαχου μυός. Βελτιστοποιήστε τη σωματική σας διάπλαση και την ανάκαμψη ενσωματώνοντάς την στο καθεστώς σας.

€60,00


Shadowhey Hydrolysate - Anabolic Hydrolised Protein

Εικόνα της Shadowhey Hydrolysate - Anabolic Hydrolised Protein
Shadowhey Hydrolyzate - Η υδρολυμένη πρωτεΐνη περιέχει 90% ταχείας δράσης, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Παρέχει 22g άπαχου πρωτεΐνης ανά μερίδα. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Ιδανική για μετα-προπόνηση ή γρήγορη υπερβολική βιοδιαθεσιμότητα πρωτεΐνης. Το Shadowhey Hydrolyzate είναι γεμάτο με έναν ισχυρό τύπο υδρολυμένης πρωτεΐνης ορρού γάλακτος που έχει το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν ταχύτερη μυϊκή μάζα. Το Shadowhey Hydrolyzate είναι φυσικά πλούσιο σε αμινοξέα που βοηθούν το σώμα στην ενίσχυση της μυϊκής μάζας και την πρόληψη του καταβολισμού.

€79,00


Shadowhey Isolate

Εικόνα της Shadowhey Isolate
Όταν έρχονται premium πηγές ποιότητας πρωτεϊνών για αθλητές κατάρτισης δύναμης, υπάρχει μικρή διαφωνία ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απομονώνει τσιμπούρια όλα τα κουτιά. Το Shadowhey Isolate περιέχει μόνο καθαρό, φιλτραρισμένο με σταυροειδές διάλυμα απομονωμένο πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα σε μυϊκά αμινοξέα. Παράγεται μέσω μίας μικροδιαδιήθησης πολλαπλών σταδίων, η οποία επιτρέπει την επίτευξη των καλύτερων κλασμάτων πρωτεϊνών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες βιοδιαθεσιμότητας. Κάθε μερίδα παρέχει 26 γραμμάρια απομονωμένου στεροειδούς πρωτεΐνης ταχείας δράσης και 0 γραμμάρια SUGAR και FAT ανά μερίδα, διευκολύνοντας τους αθλητές να τηρούν αυστηρές δίαιτες που έχουν στοχοθετημένο αριθμό θερμίδων. Το Shadowhey Isolate είναι ιδανικό για κατανάλωση μετά την προπόνηση, όταν χρειάζεστε μια γρήγορη πηγή πρωτεΐνης για πρώτη φορά το πρωί ή ανάμεσα στα γεύματα. Η εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη πηγή αμινοξέων της αναστέλλει την πρωτεϊνική σύνθεση μέσω της οροφής, οδηγώντας σε αυξημένα μυϊκά οφέλη και ενισχυμένη ανάκαμψη από την έντονη εκπαίδευση υψηλής έντασης.

€74,00


Shadowhey Isolate 908g

Εικόνα της Shadowhey Isolate 908g
Όταν έρχονται premium πηγές ποιότητας πρωτεϊνών για αθλητές κατάρτισης δύναμης, υπάρχει μικρή διαφωνία ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απομονώνει τσιμπούρια όλα τα κουτιά. Το Shadowhey Isolate περιέχει μόνο καθαρό, φιλτραρισμένο με σταυροειδές διάλυμα απομονωμένο πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα σε μυϊκά αμινοξέα. Παράγεται μέσω μίας μικροδιαδιήθησης πολλαπλών σταδίων, η οποία επιτρέπει την επίτευξη των καλύτερων κλασμάτων πρωτεϊνών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες βιοδιαθεσιμότητας. Κάθε μερίδα παρέχει 26 γραμμάρια απομονωμένου στεροειδούς πρωτεΐνης ταχείας δράσης και 0 γραμμάρια SUGAR και FAT ανά μερίδα, διευκολύνοντας τους αθλητές να τηρούν αυστηρές δίαιτες που έχουν στοχοθετημένο αριθμό θερμίδων. Το Shadowhey Isolate είναι ιδανικό για κατανάλωση μετά την προπόνηση, όταν χρειάζεστε μια γρήγορη πηγή πρωτεΐνης για πρώτη φορά το πρωί ή ανάμεσα στα γεύματα. Η εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη πηγή αμινοξέων της αναστέλλει την πρωτεϊνική σύνθεση μέσω της οροφής, οδηγώντας σε αυξημένα μυϊκά οφέλη και ενισχυμένη ανάκαμψη από την έντονη εκπαίδευση υψηλής έντασης.

€42,00