Nanox

Ταξινόμηση ανά

AAKG (1000 mg)

Εικόνα της AAKG (1000 mg)
Το AAKG 1000 είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 1000 mg κετογλουταρίνης άλφα αργινίνης ανά κάψουλα. Η αλφα-κετογλουταρική αργινίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που είναι απαραίτητο όταν πρόκειται να κάνει το νιτρικό οξείδιο στο ήπαρ. Τόσο το AAKG όσο και το νιτρικό οξείδιο ενισχύουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης μυών. Η Nanox χρησιμοποιεί μόνο υψηλής καθαρότητας AAKG για τα προϊόντα της που εξυπηρετούν εξαιρετική ποιότητα ως ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα δόμησης μυών AAKG που διατίθενται στους bodybuilders και άλλους αθλητές.

€38,00


Acetyl L-Carnitine (750 mg) orange

Εικόνα της Acetyl L-Carnitine (750 mg) orange
Η L-Glutamass της Nanox Nutriceuticals είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους αθλητές και τους bodybuilders. Η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο φυσικώς απαντώμενο αμινοξύ στο σώμα μας και συμπληρώνει πλήθος βιοχημικών λειτουργιών. Με περισσότερο από 64%, η γλουταμίνη είναι το πιο παρόν αμινοξύ στα μυϊκά κύτταρα. Επίσης, η L-Γλουταμάς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το σώμα χρειάζεται υψηλές συγκεντρώσεις L-Γλουταμίνης που παίρνει απευθείας από τους σκελετικούς μύες. Επομένως, η τακτική υποστήριξη της L-Γλουταμίνης πριν και μετά την άσκηση είναι ζωτικής σημασίας. Η L-γλουταμάς περιέχει ένα μείγμα φυσικά L-γλουταμίνης και ενός εύπεπτου κλάσματος δεσμού πεπτιδίου L-γλουταμίνης σε ένα μίγμα 50%. Τα πεπτίδια γλουταμίνης είναι πιο σταθερά και καλύτερα αφομοιωμένα στο σώμα σας σε σύγκριση με την καθαρή γλουταμίνη.

€27,00


Aminomax Pro (Hydrolyzed)

Εικόνα της Aminomax Pro (Hydrolyzed)
100% καθαρό OPTIPEP, υψηλής ποιότητας υδρολυμένο προϊόν απομόνωσης ορού γάλακτος Εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων 100% φυσικό ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΑ γλυκαντικά, αρώματα ή χρωστικές Άμεση συμπίεση χωρίς πρόσθετα

€50,00


Androx-Q12

Εικόνα της Androx-Q12
Το Androx-Q12 περιέχει μια μεγάλη δόση από το πολύ ισχυρό εκχύλισμα Testofen® και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνους τους σκληρούς αθλητές που αναζητούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που είναι αυστηρά καλυμμένο στους αθλητές. Εκτός από το Testofen®, το Androx Q12® περιέχει έναν επιλεγμένο αριθμό άλλων εξαιρετικά ισχυρών συστατικών όπως το Avena, το Saw palmetto και το εκχύλισμα ρίζας Nettle, τα οποία δρουν σε συνέργεια και δίνουν στο Androx Q12® υψηλή ισχύ και απόδοση. Το Androx-Q12 περιέχει ως μοναδική προσθήκη συγκεκριμένων Lactobacilli, οι οποίες είναι απαραίτητες για σωστή απορρόφηση και μετασχηματισμό των δραστικών ουσιών που υπάρχουν στο Testofen®. Το Androx-Q12 έχει σχεδιαστεί για όσους από εσάς πιστεύετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να έχετε υπερβολική δύναμη. Έτσι, προετοιμαστείτε για την επόμενη εξέλιξη της αθλητικής κυριαρχίας σας.

€45,00


BCAA 1000 XXL

Εικόνα της BCAA 1000 XXL
Το BCAA 1000 της Nanox Nutriceuticals αποτελεί το ένα τρίτο της μυϊκής πρωτεΐνης. Κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης, τα BCAAs δαπανώνται από τον μυϊκό ιστό με γρήγορο ρυθμό, οδηγώντας σε αυξημένη καταστροφή των μυών. Το BCAA 1000 συνταγοποιείται σε ειδική αναλογία για να ενισχύσει την απορρόφηση και να δημιουργήσει την ικανότητα ενίσχυσης της ανάκτησης των μυϊκών ιστών. Επιπλέον, η BCAA 1000 της Nanox Nutriceuticals χρησιμοποιεί μόνο τα απαλλαγμένα αμινοξέα της υψηλότερης ποιότητας για τα προϊόντα της, τα οποία κατασκευάζονται στο Ajinomoto, τα οποία είναι οι πιο εύκολα απορροφήσιμες μορφές μοναδικών αμινοξέων. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς του, το BCAA 1000 είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα BCAA για τη δημιουργία μυών που διατίθενται στους αθλητές και τους bodybuilders.

€25,00BCAA 2:1:1 Drink

Εικόνα της BCAA 2:1:1 Drink
Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να τρώτε ένα έλλειμμα θερμίδων, αλλά το φαγητό σε ένα έλλειμμα θερμίδων διατρέχει τον κίνδυνο απώλειας μυών και λίπους. Ευτυχώς, υπάρχει μια συνταγή πρωτεΐνης που μπορεί να αποτρέψει αυτό το πρόβλημα. Η εξαιρετικά μικρονισμένη σκόνη BCAA νέας γενιάς έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα, ιδιαίτερα κατά την απώλεια βάρους. Πως λειτουργεί, λοιπόν? Λοιπόν, το μυστικό είναι στην αναλογία 2: 1: 1 τριών αμινοξέων: λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Αυτή είναι η βέλτιστη αντι-καταβολική αναλογία, που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη φόρμουλα για την πρόληψη της βλάβης των μυών. Η σκόνη BCAA βοηθά τους μυς σας να ανακάμψουν, να επισκευαστούν και να αναπτυχθούν.

€29,00


BCAA 4:1:1 Powder (INSTANIZED) 2,5gr glut

Εικόνα της BCAA 4:1:1 Powder  (INSTANIZED) 2,5gr glut
Το Nanox εκφρασμένο σε μορφή σκόνης BCAA 4: 1: 1 είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αθλητές που αναζητούν μια επιπλέον διέγερση της επέκτασης μάζας σώματος και επιπλέον μυϊκή ανάπτυξη, απαιτώντας μια συνεχή και εντατική διέγερση αναβολικών διεργασιών. Η νανοκατανεμημένη σκόνη BCAA 4: 1: 1 ενισχύεται επίσης με ένα επιπλέον τμήμα γλουταμίνης και παρέχει στο σώμα 41 g λευκίνης, 24 g γλουταμίνης, 10 g βαλίνης και 10 g ισολευκίνης ανά 100 g σκόνης καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα BCAA συμπληρώματα οικοδόμησης μυών που διατίθενται στους bodybuilders και άλλους αθλητές Το προϊόν χρησιμοποιεί αποκλειστικά αμινοξέα ελεύθερης μορφής της υψηλότερης ποιότητας για τα προϊόντα του που κατασκευάζονται στο Ajinomoto, τα οποία είναι οι πιο εύκολα απορροφήσιμες μορφές μοναδικών αμινοξέων. Η νανοκατανεμημένη σκόνη BCAA 4: 1: 1 έχει μια πραγματική εξαιρετική διαλυτότητα και είναι μία από τις καλύτερες διαλυτές σκόνες BCAA που είναι διαθέσιμες.

€33,00


BCAA shots 5000 Pro (AJINOMOTO-JAPANESE AMINOS)

Εικόνα της BCAA shots 5000 Pro (AJINOMOTO-JAPANESE AMINOS)
Αυτή η μαζικά ισχυρή φόρμουλα BCAA σας φέρνει σε μια αναβολική κατάσταση για να κερδίσετε τα κέρδη των μυών σας ενώ ασφαλίζετε ότι παραμένετε έξω από την καταστροφική κατάσταση των καταβολικών μυών. Τα BCAA Shots 5000 Pro chewables μετατρέπουν κυριολεκτικά τον αναβολικό διακόπτη ενεργοποίησης στους μυς σας μέσω μιας βιοχημικής διαδικασίας που ονομάζεται φωσφορυλίωση, η οποία θέτει το υπόβαθρο για μόνιμη ανάπτυξη μυών.

€30,00


Carnilox hydrolyzed beef isolate 2kg

Εικόνα της Carnilox  hydrolyzed beef isolate 2kg
Το CARNILOX® είναι μια πλήρης πρωτεΐνη που παράγεται από καθαρό βοδινό χωρίς ορμόνες. Η πρωτεΐνη δεν υδρολύεται χημικά, αλλά υφίσταται βέλτιστη υδρόλυση σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις. Ως αποτέλεσμα, όλα τα βασικά θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν, όπως τα πεπτίδια, τα αμινοξέα, τα νουκλεοτιδικά κλάσματα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα, διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι επομένως ένα καθαρό πρωτεϊνικό προϊόν, με καθαρότητα τουλάχιστον 97% πρωτεΐνης.

€69,00